Tietosuoja

Tarina kahdesta maasta: tietosuoja

Yleistä

Tämä tietosuojaseloste sisältää kuvauksen Tarina kahdesta maasta verkkogallerian tietosuojakäytännöstä Suomen Henkilötietolain (523/1999) §10 mukaan.

Hallinta ja yhteyshenkilö

Rekisterin halteja on Suomen Lontoon instituutti (myöhemmin “Instituutti”), Y-tunnus 0878534-0, rekisteröity osoitteeseen Unit 1, 3 York Way, Lontoo N1C 4AE ja verkkosivu www.fininst.uk. Instituutin yhteyshenkilö on johtaja Pauliina Ståhlberg.

Tarina kahdesta maasta -yhteydenotot sähköpostiin [email protected]

Rekisteri

Rekisterin nimi on Tarina kahdesta maasta: Muistojen galleria (A Tale of Two Countries: Gallery of Memories). Rekisteriä käytetään Muistojen gallerian lomakkeiden hallintaan ja Muistojen galleria -sivuilla Tarina kahdesta maasta -verkkosivujen osana.

Rekisteröidyt henkilötiedot voivat sisältää asiakkaan nimen, sähköpostiosoitteita sekä tekstejä, valokuvia ja kuvia jotka asiakas on luovuttanut. Täyttämällä lomakkeen asiakkaan ilmoittamat nimi, sähköposti ja muut tiedot tallentuvat palveluun. Henkilötietoja hankitaan ainoastaan asiakkailta.

Rekisteri on luotu säilyttämään asiakkaiden henkilöllisyyksien yksiselitteisyys. Henkilötietoja käytetään ainoastaan käyttäjien identifiointiin ja heidän kanssaan kommunikointiin, sekä valvomaan Muistojen galleriaan lähetettyjä aineistoja. Instituutilla on oikeus julkaista, muokata ja poistaa tietoja joita asiakas on lähettänyt Muistojen galleriaan.Sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita ja osoitteita ei julkaista.

Asiakas on vastuussa lähettämänsä aineiston tekijänoikeuksista ja siitä, että aineistoja julkaisemalla Tarina kahdesta maasta -verkkogalleriassa ei rikota tekijänoikeuksia. Asiakas on myös vastuussa varmistaa, että hänen lähettämänsä tiedot eivät ole loukkaavia, laittomia tai muuten epäeettisiä.

Henkilötietojen siirto ja luovuttaminen

Instituutti voi siirtää rekisterissä olevia henkilötietoja sekä Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen sisällä että ulkopuolella asiaankuuluvan lainsäädännön mukaisesti. Instituutti voi ottaa mukaan alihankkijoita prosessoimaan henkilötietoja ja asiaankuuluvaa lainsäädäntöä noudatetaan sopimusehtojen mukaan. Instituutti voi luovuttaa henkilötietoja asiaankuuluvan lainsäädännön mukaisesti tai kunkin asiakkaan suostumuksella. Instituutti voi luovuttaa henkilötietoja Instituutin yhteistyökumppaneille tarkoituksiin, jotka liittyvät Tarina kahdesta maasta -verkkogalleriaan.

Rekisterin suoja

Instituutti takaa tietosuojan rekisterille yleisesti hyväksyttävien standardien mukaan ja käyttää asianmukaisia teknologisia ratkaisuja estämään luvattoman pääsyn rekisteriin. Tiedot tallennetaan ainoastaan elektronisessa muodossa.

Ainoastaan järjestelmänvalvojilla, todennettavissa käyttäjätunnuksella ja salasanalla, on pääsy tietoihin. Rekisterissä olevia henkilötietoja käsittelevät vain henkilöt, jotka ovat Instituutin palveluksessa tai alihankkija joka toimii Instituutin puolesta tai Instituutin yhteistyökumppanin palveluksessa ja jolla on oikeutettu tarve tietojen käsittelyyn valtuutettujen tehtäviensä perusteella.

Oikeus tarkistaa ja oikaista

Asiakas voi ottaa yhteyttä Suomen Lontoon instituuttiin ([email protected]) tarkastellakseen henkilötietojaan jotka on tallennettu palveluun. Jos tarpeellista, asiakas voi ottaa yhteyttä instituuttiin oikaistakseen, poistaakseen tai korvatakseen henkilötietojaan rekisterissä jos se on virheellistä, tarpeetonta, puutteellista tai vanhentunutta tietojen käytön kannalta.

Evästeet

Lue lisää sivuston evästeiden käytöstä täältä.

Päivitetty: 19.4.2017

Etusivulle